Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ευχαριστήριο μήνυμα Νίκου Κουτσούκου Υποψήψιου Βουλευτή Φωκίδας

Ο ΣΥΡΙΖΑ και εγώ προσωπικά, ευχαριστούμε τους χιλιάδες κατοίκους της Φωκίδας για την εμπιστοσύνη που μας περιέβαλλαν στις εκλογές της 6 Μαΐου 2012.
  Αυτοί που μας κυβέρνησαν τα τελευταία τριάντα οκτώ χρονιά και μας οδήγησαν στο σημερινό σημείο ταπείνωσης, ντροπής και οικονομικής εξαθλίωσης, δυναμίτισαν την δημιουργία κυβέρνησης ενάντια στο μνημόνιο και την υποδούλωση της πατρίδας μας.
Εμείς πιστοί στις αρχές μας για τις οποίες τιμηθήκαμε από τον ελληνικό λαό, τετραπλασιάζοντας την εκλογική μας δύναμη, δεν υποκύψαμε στις απειλές του συστήματος και παραμείναμε ακλόνητοι στην υπεράσπιση των συμφερόντων του λαού μας και της χώρας μας.
Με ταπεινοφροσύνη αποδεχθήκαμε την μεγάλη νίκη των εκλογών της ό Μαΐου 2012.
Με την ίδια ταπεινότητα θα αγωνιστούμε στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση.
Έχουμε πλήρη συναίσθηση των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσουμε. Γι αυτό θα ζητήσουμε την βοήθεια όλων στην αντιμετώπιση των ...
κρίσιμων στιγμών που περνάμε.
Εγγύηση για το μέλλον της χώρας μας δεν μπορεί να είναι αυτοί που την καταβαράθρωσαν και εκχώρησαν την εθνική μας κυριαρχία.
Το μέλλον της Ευρώπης ανήκει στη Ευρωπαϊκή αριστερά και το μέλλον της Ελλάδας το εγγυάται ο ΣΥΡΙΖΑ.
Πρέπει να αποβάλλουμε τις φοβίες που μας έχουν εμφυσήσει τα κόμματα του πολιτικού συστήματος και να στηρίξουμε την ενωτική δύναμη που ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί, βέβαιοι ότι δεν πρόκειται να προδοθούμε.
Σε όποιον χώρο και αν ανήκετε ελάτε μαζί μας για να παλέψουμε, όλοι μαζί, ενάντια στους κατακτητές που μας ταπείνωσαν σαν χώρα και σαν άτομα και μας εξαθλίωσαν οικονομικά.
Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους σας, ακόμη και όσους δεν μας στήριξαν, σίγουρος ότι στις προσεχείς εκλογές θα το σκεφτούν καλύτερα έχοντας πετάξει στο καλάθι των αχρήστων τα παραμύθια και τις αστείες φοβίες που διακηρύττουν τα κόμματα του πολιτικού συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: