Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Η παρέμβαση του Συλλόγου Υπαλλήλων Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φωκίδας

Στην Απεργιακή συγκέντρωση της 10 Φλέβάρη, συμμετείχε και ο Σύλλογος εργαζομένων Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φωκίδας, οπου ο Γραμματέας του Συλλόγου Τσιάμης Απόστολος ανάγνωσε το παρακάτω ψήφισμα του Δ.Σ.
Από synaf.gr

Όλοι στην Απεργία στις 10 Φλεβάρη

Όλοι οι εργαζόμενοι δώσαμε την μάχη το προηγούμενο διάστημα, ενάντια στην πολιτική που εξαφάνισε τα αποθεματικά των ταμείων μας, ενάντια στην πολίτική των παροχών στις τράπεζες και την επιβολή μηδενικών αυξήσεων στους εργαζόμενους.
Οι εκλογές αποτέλεσαν μια ηχηρή καταδίκη αυτής της πολιτικής, αλλά η ανακοίνωση των νέων νόμων για το Ασφαλιστικό και την Εισοδηματική πολιτική, έρχεται να μας επαναφέρει την ίδια πολιτική για να εφαρμοστούν ακόμα σκληρότερα μέτρα.
Αυτές είναι οι θελήσεις των Οικονομικά Ισχυρών που προσπαθούν σε όλη την Ευρώπη να ρίξουν τα βάρη της Οικονομικής κρίσης στις πλάτες όχι αυτών που την προξένησαν αλλά στις πλάτες των εργαζόμενων.
Σαν εργαζόμενοι δεν είναι δυνατόν να δεχθούμε να χρηματοδοτούμε μέσω της μείωσης της μισθοδοσίας μας τα κέρδη των τραπεζών, δεν είναι δυνατόν να παραγράψουμε τις αξιώσεις μας για τις εισφορές που έχουμε καταβάλει στα ασφαλιστικά μας ταμεία, ή να επιτρέψουμε στο κράτος να αθετήσει τις νομοθετημένες υποχρεώσεις του. για την οικονομική συμβολή του σε αυτά.
Δηλώνουμε ότι πέρα από κόμματα θα αγωνιστούμε να προασπίσουμε το επίπεδο ζωής μας και τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα.
Η κυβέρνηση έχει χρέος να ακούσει τους εργαζόμενους και όχι αυτούς που με τα κερδοσκοπικά παιχνίδια τους προξένησαν την οικονομική κρίση.
Βαρεθήκαμε το ίδιο πάντα παιχνίδι εμείς να δίνουμε τα χρήματα και η κάθε κυβέρνηση να μας παρουσιάζει αντί για τα αποτελέσματα των οικονομιών μας, λεηλατημένα ταμεία και ελλείμματα.
Αν φάγατε τα χρήματα των εργαζομένων μην τα αναζητάτε πάλι από αυτούς, ζητήστε τα από εκεί που τα δώσατε.

Σύλλογος Υπαλλήλων Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: