Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

"Καταρρέει" το νοσοκομείο Άμφισσας και στέλνουν τους ασθενείς σε... Λαμία, Θήβα, Λιβαδειά και Πάτρα!




Ο Κωστοπαναγιώτου μαζί με τους συγκεντρωμμένους
για το Νοσοκομείο της Άμφισσας
Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει την Πέμπτη 26 Μαρτίου στην "Αυγή" ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και λαμπρός χειρουργός του ΕΣΥ Ηλίας Κωστοπαναγιώτου, με ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, η οποία επιδεικνύει πρωτόγνωρη αβελτηρία, απειλείται με λουκέτο η πολύτιμη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού (ΜΤΝ) του νοσοκομείου Άμφισσας, λίγο καιρό μετά από το ουσιαστικό κλείσιμο της...

παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου, όταν στις 24 Μαρτίου παραιτήθηκε και ο τελευταίος, ηρωικός παθολόγος του ιδρύματος!
Σύμφωνα πάντα με τον Ηλία Κωστοπαναγιώτου, εκκρεμεί ακόμη από τις ημέρες μετά την ορκωμοσία της νέας πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας η παράταση της απόσπασης μίας νεφρολόγου στο νοσοκομείο Άμφισσας, η οργανισκή θέση της οποίας είναι στο νοσοκομείο Θήβας! Η καθυστέρηση θα φέρει πίσω στην Θήβα την νεφρολόγο και το λουκέτο στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του νοσοκομείου Άμφισσας,με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους αιμοκαθαρόμενους ασθενείς του ιδρύματος!
Αξίζει να σημειωθεί ότι από το νοσοκομείο Άμφισσας διεκομίσθησαν με ασθενοφόρα μόνον την Τετάρτη 25 Μαρτίου 8 - 10 ασθενείς στα νοσοκομεία... Λαμίας, Θήβας, Λειβαδιάς, ακόμη και στο νοσοκομείο της... Πάτρας "Άγιος Ανδρέας"!
http://www.avgi.gr/article/5418539/-katarreei-to-nosokomeio-amfissas-kai-stelnoun-tous-astheneis-se-lamia-thiba-libadeia-kai-patra-

Δεν υπάρχουν σχόλια: