Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Δραστηριότητα του Βουλευτή Ηλία Κωστοπαναγιώτου


Δευτέρα 16-2-2015
Δελτίο Τύπου
Το Σάββατο 14-2-2015  στα γραφεία του Επιμελητηρίου έγινε ενημερωτική συνάντηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φωκίδας με τον Βουλευτή του Νομού μας Ηλία Κωστοπαναγιώτου.
Οι παριστάμενοι εκπρόσωποι φορέων έκαναν σύντομες ενημερώσεις για τα θέματα που τους απασχολούν, ενώ  από πλευράς  επιμελητηρίου ιδιαίτερα τέθηκε το θέμα του ΒΙΟΠΑ Άμφισσας σε σχέση με τις απαιτήσεις της Τράπεζας Πειραιώς  προς τους υποψήφιους επενδυτές και ζητήθηκε η παρέμβαση του Βουλευτή προς το Υπουργείο Ανάπτυξης για το θέμα.

Ο Βουλευτής, επίσης, συναντήθηκε με την γραμματεία και τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Πολίτες στο Προσκήνιο και ενημερώθηκε για τα προβλήματα του Δήμου Δελφών. Στην συνάντηση συμφωνήθηκε να υπάρχει συχνή επικοινωνία και συνεργασία σε όλα τα θέματα που μπορεί να παρέμβει ο Βουλευτής.
Συνάντηση ενημέρωσης  πραγματοποιήθηκε  επίσης με την εκπροσώπο του Συλλόγου Γονέων Μουσικού Σχολείου της Άμφισσας και ενημερώθηκε για το στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το σχολείο, ενω συμφωνήθηκε να υπάρξει παρέμβαση προς την αρμόδιο υπουργό κα. Βαλαβάνη,
Στην Ιτέα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Λυκείου Ιτέας όπου ενημερώθηκε για τις ποινικές διώξεις εναντίων γονέων και μαθητών λόγω μαθητικών κινητοποιήσεων προηγουμένων ετών. Οι διώξεις αυτές υπαγορεύθηκαν απο την προηγούμενη κυβέρνηση και ταλαιπωρούν γονείς και μαθητές σε 60 σχολεία της χώρας και για τις οποίες πρέπει να δοθεί συνολική λύση.
 
Το απόγευμα ο Βουλευτής παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό σε συγκέντρωση στο Μώλο της Ιτέας που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Παγκόσμιας μέρας δράσης και αλληλεγγύης  "Ανάσα αξιοπρέπειας" για την στήριξη της φωνής της κυβέρνησης απέναντι στους δανειστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: