Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Παρουσίαση Αντιπεριφερειαρχών Στερεάς Ελλάδας



Ευάγγελος Αποστόλου
Βουλευτής Εύβοιας – ΣΥΡΙΖΑ
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

Δελτίο Τύπου

Παρουσίαση Αντιπεριφερειαρχών Στερεάς Ελλάδας

Την Τετάρτη 12/3/2014 στη Λαμία υποψήφιος Περιφερειάρχης και βουλευτής Εύβοιας Βαγγέλης Αποστόλου παρουσίασε τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες Στερεάς Ελλάδας.

Στην ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων τα παρακάτω:
«Συνεχίζουμε την πορεία μας για την κρίσιμη εκλογική μάχη των Αυτοδιοικητικών εκλογών.
Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας….
όπως πριν από είκοσι μέρες, όταν αναγγείλαμε την κάθοδό μας και την πρόθεσή μας, να διεκδικήσουμε την ηγεσία της περιφέρειας.
Στο διάστημα αυτό, κινηθήκαμε σε ένα μαραθώνιο σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να συζητήσουμε με τους απλούς πολίτες, τους τοπικούς φορείς τα αυτοδιοικητικά στελέχη, να αφουγκραστούμε τις διαθέσεις, να καταλάβουμε το κλίμα των αγροτικών περιοχών.
Παράλληλα συζητήσαμε με τους φορείς, με πολιτικούς χώρους, με κινήσεις πολιτών, με όλες τις κατηγορίες των πολιτών για να συγκροτήσουμε το Ψηφοδέλτιό μας και τους ανθρώπους που θα το στελεχώσουν.
Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλουμε την βασική μας στελέχωση, τους αντιπεριφερειάρχες, που θα αναλάβουν το δύσκολο έργο της διαχείρισης των πραγμάτων στις Περιφερειακές Ενότητες της περιφέρειας.
Επιδιώξαμε στο ψηφοδέλτιό μας να συνδυάσουμε την πολιτική κατεύθυνση που δίνουμε σε αυτήν την πολιτική μάχη, με την εμπειρία, την εμπειρία των κοινωνικών αγώνων με την εμπειρία της διοίκησης, την αγωνιστική πορεία ανθρώπων που χωρίς ιδιοτέλεια στάθηκαν στα πολιτικά πράγματα του τόπου μας, με το πολιτικό σχέδιο για την ανασυγκρότηση της περιφέρειας αύριο.
Οι αντιπεριφερειάρχες που θα βάλουμε στην πρώτη γραμμή του Ψηφοδελτίου μας είναι οι εξής:
·       Για την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας έχουμε επικεφαλής τον Γεωπόνο και Περιφερειακό Σύμβουλο Νίκο Στουπή, στέλεχος της αριστεράς στους φοιτητικούς αγώνες, με σημαντική παρουσία και συμβολή στους αγώνες του περιβαλλοντικού κινήματος στην Εύβοια, στο αγροτικό κίνημα, και σημαντική πολιτική παρουσία στο προηγούμενο Περιφερειακό Συμβούλιο.
·       Στην Περιφερειακή Ενότητα της Φθιώτιδας με τον Δημήτρη Τιμπλαλέξη. Εκπαιδευτικός, έχει διατελέσει πρόεδρος της ΕΛΜΕ φθιώτιδας και εκπρόσωπος της ΑΔΕΔΥ. Υπήρξε γραμματέας του πασοκ Φθιώτιδας, αντινομάρχης Φθιώτιδας Και πρόεδρος στο τωρινό περιφερειακό συμβούλιο. Ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας, να συνδράμει στην νέα πορεία που επιχειρούμε στα πολιτικά μας πράγματα στην Περιφέρεια.
·       Για την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας είναι ο εκπαιδευτικός και συνδικαλιστής Νίκος Θηβαίος για χρόνια στέλεχος της αριστεράς με σταθερά πορεία στα αυτοδιοικητικά πράγματα και επί 4 τετραετίες Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος στην Λιβαδειά με τον αείμνηστο Χρήστο Παλαιολόγο.
·       Στην περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας έχουμε επικεφαλής τον Αρχιτέκτονα Μηχανικό, Γιάννη Αγγελέτο. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Ιτέας με σημαντική εμπειρία στους αυτοδιοικητικούς αγώνες, στέλεχος της αριστεράς σε δύσκολους καιρούς με εμπειρία στην Διοίκηση, στην διαχείριση των τεχνικών έργων και υποδομών με την επαγγελματική του ιδιότητα.
·       Για την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας έχουμε επικεφαλής, τον συνδικαλιστή και αγωνιστή της αριστεράς Θωμά Κότσια, ένα άνθρωπο της Ευρυτανικής Γής με πλούσια πολιτική και συνδικαλιστική δράση, ένα ανιδιοτελή άνθρωπο που κοσμεί το ψηφοδέλτιό μας.
Αυτή είναι η πρώτη γραμμή των στελεχών μας, που τους παρουσιάζουμε σήμερα.
Θα ακολουθήσει στις υπόλοιπες θέσεις του Ψηφοδελτίου μας, μια σειρά στελεχών που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο μας.
Στελέχη από όλους τους κοινωνικούς χώρους με εμπειρία και κοινωνική, με διάθεση για συμμετοχή και δράση στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση.
Δίπλα τους και πέρα από αυτούς συστρατεύονται μια πληθώρα επιστημόνων και αυτοδιοικητικών στελεχών για να επιχειρήσουμε την μεγάλη αλλαγή στην Περιφέρεια.
Σας καλούμε όλους συμμέτοχους και πρωταγωνιστές σε αυτήν την πορεία.



Χαλκίδα, 13/3/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: