Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΩΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύριζα Δωρίδας έχοντας πλήρη συναίσθηση της κατάστασης που βρίσκεται η χώρα, οραματίζεται και σχεδιάζει την επόμενη μέρα για τον τόπο μας. Οι επερχόμενες  Αυτοδιοικητικές εκλογές και οι Ευρωεκλογές αποτελούν σημαντικό βήμα προς την αλλαγή που έχει ανάγκη η πατρίδα μας.
  Ο Σύριζα Δωρίδας συνειδητοποιώντας την ανάγκη για ένα δυναμικό πολιτικό ρεύμα αριστερής διεξόδου του τόπου και εξοπλισμένος με ένα οραματικό ρεαλισμό αφουγκράζεται τη κοινωνία και αναζητεί το δρόμο εκείνο που θα δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας μετάβασης σε μια καλύτερη κοινωνία, καλύτερη για εμάς και τα παιδιά μας που σήμερα  καταδικάζονται να ζήσουν χειρότερα από εμάς.
  Πολλοί κόπτονται για το ποιά στάση θα κρατήσει ο Σύριζα Δωρίδας στις Δημοτικές εκλογές... Κάποιοι μάλιστα καλλιεργούν σύγχυση διασπείροντας ανυπόστατες και ψευδείς πληροφορίες που αποσκοπούν να εκβιάσουν το Σύριζα Δωρίδας ώστε να αποφασίσει όχι με κριτήριο τα συμφέροντα των κατοίκων του Δήμου μας αλλά την εξυπηρέτηση προσωπικών βλέψεων. Όμως οι μηχανισμοί, τα καπετανάτα και οι καριέρες δεν έχουν θέση στην Αριστερά της νέας εποχής.
   'Άρα η απάντησή μας σε όλα αυτά είναι μία : Οι πρακτικές που ανήκουν στο παρελθόν δε μπορούν να μας αποπροσανατολίσουν, να ανακόψουν τη δυναμική του Σύριζα στη Δωρίδα. Προφανώς και αναζητάμε πλατιές συμμαχίες και συνεργασίες προς μεγάλη ίσως απογοήτευση κάποιων που εύχονται την αποτυχία οποιουδήποτε εγχειρήματος για να εξυπηρετήσουν είτε τις προσωπικές τους φιλοδοξίες είτε τα συμφέροντα άλλων.
  Το δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά προς κάθε κατεύθυνση οποιοδήποτε κι αν είναι το σχήμα που θα κατέβουμε στις Δημοτικές εκλογές  ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , στόχος μας θα είναι η βελτίωση της ζωής των κατοίκων της Δωρίδας και ένα ηχηρό μήνυμα καταδίκης των πολιτικών που έφεραν δυστυχία στο λαό μας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αρκείται σε μια αξιοπρεπή εμφάνιση: «Όχι απλώς να δώσουμε τη μάχη με αξιοπρέπεια, αριστερή ανιδιοτέλεια, μυαλό και καρδιά. Ναι, να τη δώσουμε έτσι, αλλά να τη δώσουμε έτσι ώστε να νικήσουμε». Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για τον ίδιο το λαό, να νικήσει ο λαός.
ΔΩΡΙΔΑ
15/01/2014
Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΔΩΡΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: