Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ο Νίκος Κουτσούκος για τις εκλογές

Οι αρχαίοι πρόγονοί μας έλεγαν «Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού εστί» Το δικό μας πολλάκις εξαμαρτείν, ψηφίζοντας τα κόμματα του πολιτικού συστήματος επί 40 χρόνια, έδωσε την δυνατότητα στις κυβερνήσεις του συστήματος να μας οδηγήσουν στην σημερινή οικονομική, ηθική και εθνική εξαθλίωση.

Επομένως, ως λαός, έχουμε μεγάλο μερίδιο ευθύνης.

Μπορεί μαζί να μην τα φάγαμε, αλλά εμείς, με την κατ’ εξακολούθηση ψήφο μας στα κόμματα του συστήματος, τους επιτρέψαμε να τα φάνε φροντίζοντας, αποκλειστικά, τα ...
προσωπικά και οικογενειακά τους συμφέροντα.
Τα δικά μας παιδιά είναι άνεργα.
Τα δικά τους μια χαρά.
Οι δικές μας οικογένειες αγκομαχούν να τα βγάλουν πέρα.
 Οι δικές τους περνάνε θαυμάσια.
Το πολιτικό σύστημα βούλιαξε την χώρα μας και μας οδήγησε στο έσχατο σημείο ντροπής και εθνικής εξαθλίωσης. Παρόλα αυτά τα στελέχη του συστήματος έρχονται, με απύθμενο θράσος, και ζητούν ξανά την ψήφο μας στις εκλογές της 6 του Μάη.
Από το αποτέλεσμα των εκλογών αυτών εξαρτάται το μέλλον της χώρας μας και των παιδιών μας. Μην υποκύπτετε σε απειλές και μην παρασύρεστε από τα ψέματα που θα σας ξαναπούν.
Δοκιμάσαμε και την αξιοπιστία τους και το ηθικό τους ανάστημα και τον «πατριωτισμό» τους. ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί την αριστερή πρόταση εξουσίας στα πλαίσια της ενωμένης Ευρώπης των λαών και όχι των τοκογλύφων και του μεγάλου κεφαλαίου.
Στις 6 Μαίου ψηφίζουμε για να ξανακερδίσουμε την χαμένη μας αξιοπρέπεια και όσα με κόπους, αγώνες και θυσίες αποκτήσαμε τα τελευταία χρόνια.
Στις 6 Μαίου με την ψήφο μας καθορίζουμε το μέλλον μας
Η επιλογή είναι μία

“ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ” 

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: