Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης και σύμβουλοι με την Ριζοσπαστική κ Οικολογική ΣΥΝεργασία στην Φωκίδα

Αντιπεριφερειάρχης : Σεργουνιώτης Χρήστος  του Ελευθερίου.
Γεννήθηκε στην Άμφισσα το 1957 και από 17 ετών ασχολήθηκε με το μαθητικό κίνημα ,ενταγμένος στην Αριστερά από το 1974 εκλέχτηκε στο Σωματείο Τυπογράφων Θεσσαλονίκης το 1978 σαν γραμματέας. Από το 1980 και για περίπου 10 χρόνια εκλέγεται στον δυναμικότερο Πολιτιστικό Σύλλογο της Φωκίδας (Π.Κ.Φ.) και δραστηριοποιείται έντονα για τη πολιτιστική ανόρθωση του Νομού, το 1992 εκλέχτηκε μέλος του Δ,Σ. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Άμφισσας, το 1996 βάζει υποψηφιότητα για Νομαρχιακός Σύμβουλος στο Ν. Φωκίδας και συμμετέχει στους λαϊκούς αγώνες .
Είναι παντρεμένος με την Αγλαΐα και έχουν μαζί μια κόρη 9 ετών
Σπούδασε στο Α.Π.Θ. φυσικός και ασχολείται με την εκπαίδευση.

1. Ηλιοπούλου Πολυξένη του Αριστείδη από το Μοναστηράκι, όπου διατηρεί επιχείρηση ενοικιαζομένων δωματίων. Είναι ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, συνδικαλίστρια από τα μαθητικά της χρόνια, μέλος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ από την ίδρυσή του και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές του 2009.
2. Κουτσούκος Νικόλαος του Κωνσταντίνου από την Ιτέα. Είναι συνταξιούχος του ΟΤΕ, μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1974 κι ύστερα στο ΔΗΚΚΙ από την ίδρυσή του το 1995 μέχρι σήμερα.
Εχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές του 2009.
 3. Λιάκου Ελπίδα του Νικολάου.
Γεννήθηκε το 1967 και μεγάλωσε στα Καστέλλια, με καταγωγή από τον Ελικώνα της Βοιωτίας, ιδιωτικός υπάλληλος και δραστήριο μέλος των κοινωνικών και πολιτικών κινημάτων και της αριστεράς. 
Παντρεμένη με το Λάμπρο Φίλιο έχουν ένα παιδί.

4. Σφαέλλος Διονύσιος του Μιχαήλ.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Αιγάλεω και στο Μαυρολιθάρι Φωκίδος απ΄ όπου και κατάγεται. Από το 2007 είναι σπουδαστής στο τμήμα Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου στο ΤΕΙ Καβάλας. Στο ξεκίνημα της φοιτητικής του ζωής έρχεται σε επαφή με το φοιτητικό κίνημα και οργανώνεται στη Νεολαία Συνασπισμού, εκλέγεται το 2009 γραμματέας της π.κ. Καβάλας όπου και παραμένει μέχρι σήμερα. Είναι ενεργό και ιδρυτικό μέλος της φοιτητικής παράταξης “Αριστερή Ενότητα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: