Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Eξόρμηση μελών της Ο.Μ. Δωρίδας στις παραλίες της περιοχής

Δελτίο Τύπου της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Δωρίδας
Την Τετάρτη 20 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε εξόρμηση μελών της Ο.Μ. Δωρίδας στις παραλίες της περιοχής, στα πλαίσια της καλοκαιρινής πολιτικής καμπάνιας που αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος για να ανοίξει όσο πιο γρήγορα ο δρόμος προς μια κυβέρνηση σωτηρίας της κοινωνίας και της χώρας με επικεφαλής το ΣΥΡΙΖΑ. Μοιράστηκαν τα φυλλάδια ενάντια στην απόπειρα ξεπουλήματος των αιγιαλών, συναντώντας θερμή ανταπόκριση από τους συντοπίτες μας και όλους όσοι βρίσκουν μια ανάσα αυτές τις μέρες στην ομορφιά της Δωρίδας μας.
Με την ευκαιρία, σημειώνουμε ότι όσοι κάνουν την πάπια και στην περιοχή μας για το ξεπούλημα 90 αιγιαλών μέσω του ΤΑΙΠΕΔ (πιθανά υπό το πρόσχημα ότι οι παραλίες της Δωρίδας δεν ...

Περισσότερα...

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Δεσφίνα



ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ
                       Πρόσκληση

    Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ του Δήμου Δελφών  καλεί τους πολίτες στην ανοιχτή λαϊκή συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Δεσφίνας την Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014 και  ώρα 8:00 μ.μ. 
     Στη συνέλευση, που πραγματοποιείται στα πλαίσια της πανελλαδικής πολιτικής εξόρμησης του ΣΥΡΙΖΑ και του διαλόγου με τους πολίτες, θα συμμετέχει και θα μιλήσει ο  Παναγιώτης Κουρουμπλής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος.

    Επιπλέον  θα παρευρεθούν βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
                          Άμφισσα 20/8/2014

Περισσότερα...

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Δημήτρη Βίτσα στο Ευπάλιο


Πρόσκληση

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Δωρίδας σας καλεί στην ανοιχτή λαϊκή συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία του Ευπαλίου την Κυριακή 10/8, ώρα 8:30 μ.μ. Στη συνέλευση, που πραγματοποιείται στα πλαίσια της πανελλαδικής πολιτικής εξόρμησης του ΣΥΡΙΖΑ και του διαλόγου με τους πολίτες, θα συμμετέχει ο Δημήτρης Βίτσας, γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Επίσης θα παρευρεθούν βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.


Σας περιμένουμε!

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Δωρίδας

syrizadoridas@gmail.com

Περισσότερα...

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας για την Γάζα



ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αποστροφή και αποτροπιασμό προκαλούν για άλλη μια φορά στον κόσμο τα εγκλήματα του Ισραήλ στη Γάζα, εγκλήματα που τελούνται υπό την ανοχή και την υποκριτική σιωπή των «ιεροκηρύκων» του σεβασμού του διεθνούς δικαίου και των ανθρώπινων δικαιωμάτων, σε Ευρώπη και Αμερική.
Μια υπέρτερη, αφηνιασμένη πολεμική μηχανή εκτονώνει την κτηνώδη δύναμή της μέσα σε πυκνοκατοικημένες γειτονιές, σε στενούς δρόμους και ανυπεράσπιστους άμαχους, στοχεύοντας και ισοπεδώνοντας αδιάκριτα ότι βρεθεί στον δρόμο της, σπίτια, παιδιά, σχολεία, νοσοκομεία.
Χιλιάδες Παλαιστίνιοι νεκροί και τραυματίες– στην πλειοψηφία τους άμαχοι γυναίκες και πολλά παιδιά -  και 100.000 και πλέον εκτοπισμένοι, είναι ο απολογισμός της φρίκης.
Όμως η πολιορκημένη Γάζα, παρά την ακατάσχετη αιμορραγία των ανοιχτών πληγών της, κρατά ψηλά τη σημαία της αντίστασης. Κρατά αλύγιστη τη θέληση του παλαιστινιακού λαού για την εκπλήρωση του εθνικού πεπρωμένου του, τη θεμελίωση της ανεξάρτητης, κυρίαρχης πατρίδας στα σύνορα του 1967 και γίνεται η προμετωπίδα του διαχρονικού αγώνα για την υπεράσπιση και τον σεβασμό της πιο θεμελιώδους αξίας: της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας ενώνει τη φωνή του με τη φωνή των κινημάτων και των αγωνιστών σε όλο τον κόσμο κι εκφράζει τον αποτροπιασμό του για τη θηριωδία του Ισραηλινού στρατού και την αλληλεγγύη του προς τον Παλαιστινιακό λαό και τον αγώνα του.
Καλεί την Ελληνική Κυβέρνηση, μακριά από πολιτικές ίσων αποστάσεων, να εξαντλήσει όλα τα διαθέσιμα διπλωματικά μέσα σε ΕΕ, ΟΗΕ και άλλους διεθνείς οργανισμούς, αλλά και απέναντι στο κράτος του Ισραήλ, ώστε να τερματιστεί εδώ και τώρα η φονική επιδρομή κατά αμάχων, η πολιορκία της Γάζας, ο εποικισμός και να απελευθερωθούν οι κρατούμενοι Παλαιστίνιοι.
     Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας στηρίζει την προσπάθεια  της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη και καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στην εκδήλωση που οργανώνεται στη Μαρίνα της Ιτέας την Κυριακή 3 Αυγούστου 2014.
                                             
                                                                          Άμφισσα 31 Ιουλίου 2014


Περισσότερα...